ه گزارش بهداشت نیوز: گشنیز گیاه بومی جنوب اروپا و مناطق مدیترانه است و در بیشتر نقاط ایران نیز می‌روید. استفاده دارویی و کاربرد در آشپزی این سبزی، از زمان‌های قدیم رواج داشته و همواره مورد استفاده همگان بوده است. قسمت‌های مورد استفاده این گیاه، ساقه، برگ و میوه آن است و از شهد گلهای این گیاه در اواخر بهار برای تهیه عسل گشنیز استفاده می‌شود. عسل به دست آمده از گیاه گشنیز، خواص درمانی و ارزش غذایی مخصوص خود را دارد، اما در مجموع از  خواص گشنیز مشتق گرفته شده است. در طب سنتی از این عسل برای درمان بیماری‎های عفونی استفاده می‌شود. برای آشنایی بیشتر با خواص عسل گشنیز و طرز تهیه و طریقه مصرف آن با ما همراه شوید.

خواص عسل گشنیز (طبیعت و فواید درمانی)
بر اساس طب سنتی طبع عسل گشنیز معتدل و ملایم است و افراد با مزاج‌های مختلف می‌تواننند، آن را مصرف کنند. برخی از مهم‌ترین خواص عسل گشنیز:

    یکی از مهم‌ترین خواص عسل گشنیز خاصیت آنتی باکتریال و ضدعفونی کننده این ماده است و در طب سنتی از آن برای درمان بیماری‌های عفونی مانند آبله و سرخک استفاده می‌شود.
    عسل گشنیز به پیشگیری از حساسیت و آلرژی کمک می‌کند.
    مصرف عسل گشنیز به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و باعث تقویت معده، کمک به هضم غذا و درمان ناراحتی‌های روده می‌شود.